Tudjuk, hogy a piacon több ezer pályázatíró cég hirdeti a tevékenységét, így nincs egyszerű dolga annak, aki ki szeretné választani a legalkalmasabbat a feladatra. Fontos, hogy olyan céget válassz, akik a vállalati tevékenységedre fókuszáltak, megfelelő szakmai háttérrel rendelkeznek, így tapasztalatuk és hozzáértésük révén sikeressé teszik majd a pályázatod.

 

Miért van szükséged szakértő által készített pályázatra?

A pályázatok több mint felét azért nem fogadják el, mert nem az elvárt szabványoknak megfelelően vannak elkészítve. Ha még nem készítettél pályázatot, úgy nagy a valószínűsége, hogy tapasztalat híján visszautasítják azt a nem teljesített formai követelményekre hivatkozva. Egy szakértői cég ezt nem csupán megelőzi számodra, de elérheti, hogy a legjobbak közé sorolják a pályázatod.

 

Miért minket válassz?

Több évtizedes szakértői múlttal rendelkezünk pályázatírás terén. Az agrárszektort jól ismerve, mezőgazdasági pályázatokra specializálódtunk.

Az ágazat sajátosságai mellett rálátunk arra is, hogy vállalkozásod hogyan és miként érhetné el a legnagyobb sikereket. Ennek tükrében készítjük el pályázatod is, amiért sikerdíjat számítunk csak fel, így nem a pénztárcád vékonyítása, hanem vállalkozásod sikere a cél számunkra is.

Egy pályázatot nem elég megnyerni, alapos körültekintést kell folytatni az írása közben, hogy a pályázó az elvárt gazdasági mutatókat, vállalásokat képes legyen hozni vagy felülmúlni a pályázat elnyerését követően. Elmondhatjuk, hogy kellő szakmai tapasztalatunknak köszönhetően, pontosan meg tudjuk határozni ezeket az indikátorokat a pályázatírás során, így sikered a pályázat elnyerése után is garantált.

A pályázó és a pályázatíró között elengedhetetlen az együttműködés. A sikerhez a közös munka mellett, segítőkészséget, bizalmat és rugalmasságot nyújtunk ügyfeleink számára, ezen elvek mentén dolgozunk nap, mint nap azért, hogy sikeressé tegyük vállalkozásuk.

Ránk bízod pályázatod megírását? Szeretnél többet megtudni a pályázatírás menetéről és részleteiről? Fordulj hozzánk bizalommal, és tudj meg még több információt ügyfélszolgálatunkon!